شرایط و خط مشی رازداری

مقررات

⚖️ کاربر گرامی چنانچه شما از خدمات مجازی کاما استفاده نمایید به منزله قبول قوانین زیر است :

🔖 سفارشات :

۱ - درصورت تغییر آیدی و لینک سفارش بعد از ثبت، مسئولیت و عواقب بر عهده کاربر سفارش دهنده میباشد.

۲ - در صورت ارسال لینک اشتباه مسئولیت و عواقب بر عهده کاربر سفارش دهنده میباشد.

‌۳ - در صورت ثبت سفارش تکراری و پشت سر هم برای یک (پیج ، کانال ، گروه و ...) مسئولیت و عواقب بر عهده کاربر سفارش دهنده میباشد.

۴ - درصورتی‌ که از چندین جای مختلف سفارش برای یک (پیج ، کانال ، گروه و ...) ثبت کنید مسئولیت و عواقب بر عهده کاربر سفارش دهنده میباشد.

۵ - در صورت سفارش بیش از حداکثر سرویس (بیش از ظرفیت) مسئولیت و عواقب بر عهده کاربر سفارش دهنده میباشد.

۶ - سرویس هایی که درحال تست میباشند ضمانتی از بابت ریزش و کیفیت ندارند و اگر مشکلی بوجود بیاید مسئولیت و عواقب بر عهده کاربر سفارش دهنده میباشد.

🔖 پرداخت ها :

۱ - در صورتی که تراکنش مشکوکی مشاهده شود خدمات مجازی کاما  این اختیار را دارد که از کاربر مربوطه مدارک موردنیاز را درخواست کند.

۲ - جهت برگشت موجودی نیاز به احراز هویت کامل میباشد و در صورت عدم احراز هویت موجودی برگشت داده نخواهد شد و حساب کاربری فرد موقتا مسدود خواهد شد.

۳ - جهت شارژ حساب مبلغ کمتر از ۱۰۰ هزارتومان از طریق کارت به کارت نیاز به احراز هویت میباشد.

۴ - دریافت لینک پرداخت از  سایت و ارسال آن به سایر افراد جهت واریز وجه تخلف محسوب میشود و درصورت مشاهده حساب کاربر مسدود دائم خواهد شد.

سیاست حفظ حریم خصوصی

مجموعه خدمات مجازی کاما برای انجام سفارش به رمز و اطلاعات شخصی شما نیاز ندارد.

با توجه به محدودیت در تعداد سفارش، درخواست خود را ثبت کرده و پس از تکمیل شدن آن مجدد سفارش ثبت کنید. (فرضا برای یک پیج اینستاگرام پشت سر هم سفارش ثبت نکنید)

در صورتیکه برای پیج، کانال و یا دیگر موارد، در سایت دیگری سفارشی ثبت کرده اید، منتظر بمانید تا تکمیل گردد سپس در خدمات مجازی کاما سفارش خود را ثبت کنید.

در صورتیکه در خدمات مجازی کاما سفارش ثبت کردید باید منتظر باشید تا وضعیت سفارش به یکی از 4 حالت : لغو، ناقص، تکمیل تغییر یابد سپس در دیگر سایتها اقدام به ثبت سفارش برای خود کنید.

در صورتیکه سفارشی لغو و یا به طور کامل انجام نشود، هزینه آن به صورت اتوماتیک به حساب کاربری شما واریز خواهد شد.

هر زمانی که مدیریت تشخیص دهد می تواند حساب کاربران مشکوک و غیر عادی را جهت جلوگیری از تخلف غیر فعال و یا در صورت لزوم حذف نماید.

این کار بدون اطلاع قبلی انجام خواهد شد!